13 January 2010

Pertemuan di Madinah

Kesibukan tugas serta aktiviti harian di tambah dengan sifat kemalasan tu buat aku seolah-olah lupa tentang kewujudan blog ini. Sikit punyer lama blog ni tak diisi dengan cerita terkini. Penghujung tahun 2009, kami sibuk mengunjungi Kota Madinah kerana ingin bertemu rakan taulan serta sedara mara yang sudah selesai mengerjakan haji. Perasaan dapat berjumpa dengan kawan-kawan maupun sedara mara serta kenalaan dari Malaysia seperti macam ada keistimewaannya tersendiri. Maka kalau ada kekawan yang baca entry ini dan berpeluang untuk datang ke sini samada mengerjakan umrah maupun haji, calling-calling lah kami yer..

Bersama dengan Haji Damsuki serta Haji Safawi Tuan Haji Abdul Aziz beserta dengan isteri Puan Hajah Karina Sepupu Mama Bungas beserta dengan isterinya (abg Usop dan Kak Zizah)Sekitar Masjid Nabawi selepas solat Asar.

3 comments:

  1. Tuan,salam. nak mintak bantuan. kalau boleh nak communicate melalui email. wasallam.

    ReplyDelete
  2. Salam alaik,

    Boleh saja... apa email anta?

    ReplyDelete
  3. 人類最大的悲劇不是死亡,而是沒有掌握有意義的人生........................................

    ReplyDelete